Investigamos y promovemos el acercamiento entre las culturas catalana y americanas, dándolas a conocer al público en general.

3r. FESTIVAL PROMUNDO PER LLATINOAMERICA

L’ong local Promundo organitza els dies 30 de setembre i 1 d’octubre la tercera edició del Festival per Llatinoamericà al Recinte Margarita Xirgu de Castelldefels.

Aquest event vol ser un punt de trobada i ser una porta d’entrada de la ciutadania de Castelldefels al folklore dels països convidats: Argentina, Brasil, Colòmbia, Cuba, República Domininicana i Uruguai

Les Jornades culturals i solidàries seran inaugurades, divendres 30 de setembre a les 20h pel Regidor d’Educació, Pau i Solidaritat, el Sr. Juan Manuel Patón. També assistiran els cònsols dels països convidats.

A les 21h el sr. Arcadi Oliveres, President de “Justícia i Pau”, ens parlarà de la situació actual d’Amèrica Llatina.

Tot seguit començaran les actuacions musicals, dels grups:

Argentina Folk (ballet folklòric)

Cono Sur (música folklòrica)

Urucan (candombe)

Marcelo González (mimo)

Javier Garcia Aranda (guitarrista :cançons catalanes i sudamericanes)

Promundo destinarà els beneficis de les entrades als concerts ( 5 € per adults i gratuïts per menors de 12 anys) i de les degustacions de gastronomia típica: (panades, choripan, caipirinha, mojito..) als projectes:

- Suport al Centre per a discapacitats de l’Associació CEDAE a la localitat de Canelones (Uruguai)

- Suport social i desenvolupament comunitari del Barri de San Jorge – Centre comunitari San Jorge i Associació El Telar, a la localitat de Don Torcuato (Argentina)

30 de Setembre i 1 d’Octubre
Sala Margarida Xirgu
Castelldefels

No hay comentarios: